Jan 11, 2016  

Gott nytt 2016!

KÄRA FÖRLAGSVÄNNER,SA_rund

Ett nytt år står för dörren som ett oskrivet blad. På Livets Ords Förlag ser vi verkligen fram emot att få kliva in i 2016 med en förväntan på Gud.

2015 har varit speciellt på många sätt, både i vårt arbete men även genom vad som händer i vår omvärld med både terrordåd och flyktingströmmar. I dessa tider är det viktigt att slå fast att det finns någon som alltid står fast, som alltid är vår borg och vår tillflykt. Dessutom är hans ord evigt och fast. Han är dessutom fast besluten att hålla det han lovar och vara den han säger att han är. Han är vår Gud.

Jag tror dock att det alltid är viktigt att påminna sig om detta och även att lära känna honom mer och det är detta vi brinner för genom vår bokutgivning.

Under 2016 kommer vi att ge ut en rad titlar med lite olika karaktär, men vår förhoppning är alltid att vara med och utrusta Guds folk. Här får du ett axplock av vad som kommer hända under detta året och jag hoppas att denna läsning ska inspirera dig.

En av de första böcker som kommer under 2016 är en bok av John Bevere som heter Det goda eller Gud? – varför det goda utan Gud inte räcker.

Vi kommer även att ge ut en bok av författardebutanten Rune Borgsö om den helige Ande. Rune jobbar på vår missionsavdelning och har många års erfarenhet av förkunnelsen, men även att verka tillsammans med den helige Ande.

Vi jobbar dessutom just nu på en revidering av Olof Edsingers Krigen i Gamla Testamentet och vi ser fram emot att få fortsätta sprida den.

Sedan har vi även tre andra nya författare för vårt förlag och det är Priscilla Shirer, Mark Rutland och Robert Morris. Tre kraftpaket som jag tror kan ge oss mycket. Mer info följer om dessa böcker, men jag kan lova mycket uppbygglig och uppmuntrande läsning.

Det kommer även att komma ett par spännande berättelseböcker och någon av dem beskriver utvecklingen för de kristna i mellanöstern.

Sedan hoppas vi av hela hjärtat att vi kommer att kunna bli klara med ett par böcker av vår kära pastor Joakim Lundqvist.

Jag tror att dessa böcker kommer att kunna välsigna oss alla enormt.

I tillägg till detta kommer vi att fortsätta utveckla den växande tidskriften Teologi & Ledarskap som har varit mycket uppskattad så långt.

Förutom allt detta kan jag lova många fler spännande titlar under det kommande året. Vi ser verkligen fram emot ett bra bokläsarår 2016!

Tack för att ni står med oss i fortsättandet att sprida ordet om tro!

All välsignelse,
Simon Ahlstrand, förlagschef